Se våra öppettider här | Besök oss även på Facebook eller Instagram
Betalning

Om oss

Sedan 1979.

Bildemontering
Medarbetare Demontering
Medarbetare Demontering

Många år i branschen

Begagnade Bildelar i Kolbäck AB startade år 1979. År 1986 övertog Magnus Daag med familj verksamheten för att driva den som ett familjeföretag med 6 personer anställda. Företaget anslöts till SBR, Sveriges bilåtervinnares riksförbund kort därefter. 2019 övertogs verksamheten av Fredrik Eriksson samt Bashar Othman, som samtidigt blev företagets nya VD.

År 2007 certifierades företaget av SBR. Begagnade Bildelar i Kolbäck AB är dessutom anslutet till Bilretur Bilåtervinning. Detta är ett nationellt nätverk av bildemonterare som tillsammans utgör bilproducenternas mottagningssystem för uttjänta bilar. Både kvinnor och män arbetar i verksamheten.

Vår idé är att verka inom miljömässig och rationell bilåtervinning. Samt även att lagerföra ett brett sortiment från de främsta tillverkarna inom däck och fälgar. Vi vill sälja kvalitetsvaror inom olika prissegment och till konkurrenskraftiga priser samt även erbjuda flexibilitet, personlig rådgivning och god service.

Vår långa erfarenhet i kombination med vårt nytänkande och engagemang gör oss till en trygg och personlig samarbetspartner som både värnar om den nya tekniken såväl som de klassiska fordonstraditionerna.