Se våra öppettider här | Besök oss även på Facebook eller Instagram
Betalning

Bildelar

Spara pengar – spara miljön. Kör med begagnat.

Lager med begagnade bildelar
Lager med begagnade bildelar

Begagnade bildelar

Under mer än 40 år har så gott som alla bilmärken och årsmodeller passerat genom våra lokaler. Därför har vi kunnat, och kan fortfarande, leverera begagnade originalbildelar till både privatpersoner och verkstäder. Snabbt. Miljömässigt. Ansvarsfullt. Med vår mångåriga kunskap kan vi ge dig de råd du behöver inför ditt köp. Det måste bli rätt och säkert.

Sök efter begagnade reservbildelar i vårt omfattande lager på Bildelsbasen eller Laga.

Begagnade Bildelar i Kolbäck på BildelsbasenBegagnade Bildelar i Kolbäck på Laga

Toppskick och med garanti

Hos oss är samtliga begagnade bildelar i nyskick, tvättade och noga kontrollerade. Dessutom gäller Green Parts-garantin för varje bildel som är högst 15 år gammal eller har används i maximalt 20 000 mil. Garantitiden är 1 år eller 1 000 mil. När du handlar en begagnad bildel av oss ingår alltså garantin i priset och ersätter såväl den bildel som eventuellt behöver bytas ut som de arbetskostnader som uppstår för i- och urmontering. Green Parts-garantin har tagits fram i samarbete med Sveriges Bilåtervinnares Riksförbund, Motorbranschens Riksförbund och Sveriges Fordonsverkstäders Förening.

Privatperson?

Genom tusentals fordon som körts av såväl privatpersoner och företag som kommuner, landsting och myndigheter erbjuder vi ett brett och aktuellt lager av bildelar av olika slag. Skulle just den speciella bildelen du söker saknas hos oss för tillfället ser vi till att ordna fram den inom något dygn, antingen genom demontering hos oss eller via någon av våra certifierade samarbetspartners i närområdet.

Verkstad?

Även du som driver en verkstad kan handla begagnade bildelar genom oss. Leveranser som skickas levereras vanligtvis inom 1-3 dagar. I närområdet levererar vi ibland även med egen budbil. Vi hittar alltid en lösning.

Nya bildelar

Galwin30 000 möjligheter. 3 års garanti.

Vi är återförsäljare för Galwin, en väl etablerad och rikstäckande bildelsleverantör med över 30 000 artiklar i sortimentet. Priserna är humana och 3 års garanti ingår i köpet.

Galwins största produktgrupper är karosseri, belysning, hjulupphängning, bränsletankar och påfyllningsrör. Samt sidospeglar, kylare/värme/AC och avgassystem, fönsterhissar, torkarmotorer, oljetråg, handtag och lås.

Gå enkelt in på www.galwin.se och sök upp den del du behöver. Sedan ringer du till oss så beställer vi hem reservdelen till dig. Kontaktar du oss en vardag före klockan 16.00 har vi den oftast inom ett dygn. Rådgör gärna med oss i samband med beställning. Vi hjälper dig med tipsen som säkerställer den optimala passformen.

Ring oss på 0220-417 14.