Se våra öppettider här | Besök oss även på Facebook eller Instagram
Betalning

Demontering

Skrota bilen säkert, seriöst och smidigt. Och helt gratis.

Har bilen, traktorn, tröskan eller husvagnen gjort sitt?

Begagnade bildelar i Kolbäck hämtar och skrotar ditt fordon oavsett modell och märke. Och oavsett var det befinner sig. Hör bara av dig till oss så tar vi hand om allt.

Vi är branschcertifierade av SBR; Sveriges Bilåtervinnares Riksförbund. Detta innebär att vi i vår demonteringsverksamhet uppfyller de strikta kraven som ställs på miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Vi är mycket stolta över att vara auktoriserade av SBR. När du överlämnar din bil till oss som certifierade bildemonterare följer vi givna rutiner och regelverk. Dessa är en trygghet för dig som vill skrota bilen. Genom att skrota hos oss får du ett bevis på att din bil ej längre är i bruk.

Så här gör du

1.

När du vill skrota bilen kontaktar du oss angående eventuell upphämtning av fordonet.

2.

Du visar din legitimation samt det senast utfärdade registreringsbeviset. Är du inte själv ägare till bilen ska ordna en fullmakt från ägaren som visar att du får lämna bilen för skrotning. För utländska bilar krävs en speciell blankett, ett EES-intyg, som finns här.

3.

Vi avregistrerar fordonet från det Centrala Bilregistret. Du får därefter ett skrotintyg som visar att bilen är ur bruk.