Se våra öppettider här | Besök oss även på Facebook eller Instagram
Betalning

Betalning

Betala online

Har du beställt reservdelar från oss via Bildelsbasen eller Laga kan du enkelt betala via Swish, Bankgiro eller Payson. Vi skickar ut dina varor när vi har fått in betalningen.

För att betala med Payson:

 1. Räkna ut totalkostnaden.
 2. Klicka på Payson-knappen nedan.
 3. Ange priset under ”Belopp”.
 4. Ange ditt ordernummer samt eventuella kommentarer under ”Meddelande”.
 5. Genomför betalningen.

Betala i butiken

Hos oss i butiken går det bra att betala genom Swish, Fortus fakturasystem, med bankkort eller kontant.

Köpvillkor

Ångrat köp

Begagnade Bildelar i Kolbäck (org.-nr 556227-8944) följer gällande lagstiftning vid distanshandel via internet. Som konsument (privatperson) hos Begagnade Bildelar i Kolbäck har du rätt att ångra ett köp inom 14 dagar efter det att ni mottagit er beställning. Leveransdokumentet fastställer datum.

Vid en retur måste ni först kontakta oss via mail eller telefon på info@begbildelarikolback.se resp. 0220-417 14. Bifoga ordernummer samt artikelnummer på den produkt ni önskar returnera. Vi kommer då att skicka en förbetald fraktsedel till er för returen. OBS! Ni inte kan använda er utav en egen fraktsedel för returen. Vi kommer ej lösa ut paket mot postförskott.

Vänligen observera att det är viktigt att ni tar emot beställningen och inte låter paketet gå tillbaka som outlöst. Detta för att inte riskera en returfraktkostnad på 395 kr.

Vid ångrat köp är det kunden som står för fraktkostnaden tillbaka till oss (se pris enligt tabell nedan). Fraktkostnaden dras av vid återbetalning tillbaka till dig som kund. Återbetalning sker till det konto som anges på retursedeln.

Vid ångerrätt har du rätt att försiktigt undersöka varan. Detta gäller dock endast i den utsträckning som krävs för att fastställa varans egenskaper och funktioner. Vi förbehåller oss rätten att utföra en värdeminskning motsvarande produktens eventuellt förändrade skick om du använt varan på ett sätt som inte är nödvändigt för att undersöka den.

Förpacka varan väl. Du som kund står för risken om produkten skadas när den fraktas tillbaka till oss. Använd ytteremballaget du fick varan i. Sätt inte fraktsedeln direkt på själva produktförpackningen. Vi ersätter inte produkter som fraktskadas under transporten till oss.

Vid köp via faktura ber vi er som kund att betala denna och invänta er återbetalning. Alternativet är att kontakta Fortus Finance på telefonnummer 031-719 22 50 och be dem att förlänga förfallodatum på er faktura. Det är kunden som ansvarar för att förfallodatum inte går ut på fakturan.

Demonterings- och monteringskostnader betalas ej.

Fraktkostnad vid retur baseras på storlek och vikt:

 • 0 till 3 kg: 150 kr
 • över 3 till 10 kg: 190 kr
 • över 10 till 20 kg: 350 kr
 • Pall: 1 100 kr

Reklamationer

Begagnade Bildelar i Kolbäck AB erbjuder minst 3 månaders garanti till privatpersoner och företag.

Din garanti och reklamationsrätt täcker funktionsfel som uppkommer under din garanti- eller reklamationstid.

Demonterings- och monteringskostnader betalas ej.

Vid reklamationsärenden inom garantitiden ber vi dig att kontakta oss via mail eller telefon på info@begbildelarikolback.se resp. 0220-417 14. Vänligen ha med följande i mailet för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa möjliga sätt:

 • Ditt namn
 • Mailadress
 • Telefonnummer
 • Ordernummer
 • Produkt
 • Felbeskrivning (Vad har hänt? Hur gick det till? När hände det?)